Kuukauden kikat
Kehitellään uusia tapoja kesyttää pallo

Jalkapallovedonlyönti – Kuningaslaji entistä jännittävämmäksi

Jalkapallo, viheriöiden shakki, on taktisten ja atleettisten suoritusten ilojuhla, joka kelpaa vuosi toisensa jälkeen iltojen kohokohdaksi. Nopeat vastahyökkäykset, hyvältä paikalta tulevat vapaapotkut, kiistelyä aiheuttava rangaistuspotku… Luulisi, ettei laji pysty enää jännittävämmäksi muuttumaan, mutta lisämaustetta otteluun on aina mahdollista saada. Tämä ottelun jännityksen maksimiin buustaava elementti on vedonlyönti.

Vedonlyöntisivut tarjoavat kohteita maailman huippuotteluista kakkosdivariin, ja kaikkea siltä väliltä.

Maailman suosituin vedonlyöntimuoto

Jalkapallovedonlyönti on maailman suosituin tapa lyödä vetoa. Jalkapallo houkuttelee mukaansa paitsi miljoonia harrastajia, myös miljoonia vedonlyöjiä. Pelaajien suuri määrä on mahdollistanut vedonlyöntisivustoille tarjota useita eri tapoja lyödä vetoa – pelkkiin 1X2 -vetoihin ei modernin vedonlyöjän tarvitse tyytyä.

Mutta pidän 1X2-vedonlyönnistä!

Jos haluaa lyödä vetoa ihan vain jonkun joukkueen voiton tai tasapelin puolesta, niin tämä on toki mahdollista jokaisella itseään kunnioittavalla vedonlyöntisivustolla. Sehän on sentään perinteistä pelitapaa parhaimmillaan! Tämän lisäksi on kuitenkin useita muita tapoja saada katsomiskokemukseen lisäjännitystä.

Maalimäärä

Yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista on ottelun maalimäärä. Yksinkertaisin ja yleisin vedonlyöntikohde on se, että tehdäänkö ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Tämä yksinkertainen veto lisää jo itsessään ottelun jännitystä, mutta yhdistettynä esimerkiksi voittajavetoon tämä vetotapa antaa ikään kuin jännitysturvan. Voittajavedon mennessä pieleen jo alkuminuuteilla jännitettävää kuitenkin riittää!

Livevedot

Peliväline.

Tilanteiden muuttuessa taitava vedonlyöjä hyödyntää muuttuneet olosuhteet. Nopeiden reaktioiden vedonlyöjä löytääkin paikkansa kesken ottelun laitettavien livevetojen parista. Pelin alussa havaitset, että voittajaksi veikkaamasi joukkueen tähtipelaajat vaikuttavat jotenkin väsyneiltä. Ei kun vetoa vaan toisen joukkueen puolesta. Joskus myös yllättävät loukkaantumiset tai vaikka äärimmäiset sääolosuhteet voivat antaa aihetta vedonlyöntimuutoksiin. Tällöin taitava vedonlyöjä hyödyntää asiantuntemustaan livevedon muodossa.

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Oma suosikkini muiden vetojen lisämausteena on Molemmat joukkueet tekevät maalin -veto. Tämä simppeli kyllä/ei -veto antaa mukavasti jännitystä varsinkin tasaisiin otteluihin, joiden voittajasta on hankala tehdä edes valistunutta arvausta. Oli sitten veikannut kyllä tai ei, niin ottelun viimeisistä minuuteista tulee usein todella jännittäviä.

Vedonlyöntiä jokaiseen makuun

Oli suosikki vedonlyöntitapasi mikä tahansa tai olet vaikkapa vedonlyönnin vasta-alkaja, niin jalkapallovedonlyönti on varma tapa saada jännitystä elämään. Jopa pelaajat betsaavat omia otteluitaan – vaikkei saisi! Vedonlyöntisivustoja ja -tapoja on lukemattomia ja sinulle oikea paikka ja tapa löytyy varmasti. Taitavimmat vedonlyöjät myös lyövät rahoiksi ja tuurillakin välillä onnistaa, joten ei kun jännitystä otteluiltaan!